Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 1.6g1.7kcal0.4g0g0g0g
Arla Apetina 8% feta2.3g3.5kcal0.4g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%2.3g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Torino tumma proteiinipasta plus1.2g4kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g23kcal2.2g2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko9g12kcal1.1g1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.6g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g129kcal12.1g11g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087