Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2.9g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0.1kcal0g0g0g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g0.4g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)2.9g10kcal0.4g2g0.1g0.1g
Paistijauheliha 10%2.1g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g37kcal2g4.2g1g0.2g
Valittu annoskoko9g19kcal1g2.1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.5g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g208kcal11.2g23.6g5.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103