Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3.6g1.3kcal0.2g0.1g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 4.1g9kcal0.7g0g0.7g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.3g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.9g2.9kcal0g0g0.3g0g
Pekoni, paistettu 0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g31kcal2g0.2g2.4g0.2g
Valittu annoskoko9g16kcal1g0.1g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.5g0.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g170kcal11g1.1g13.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886