Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 0.7g2.1kcal0.2g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g11kcal0.6g1.2g0g0.4g
Valittu annoskoko9g5kcal0.3g0.6g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g58kcal3.3g6.6g0g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829