Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)0.9g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi1.3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 3.5g4.8kcal0.7g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g2g5.3kcal0.2g0.9g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g34kcal2g3g1.4g0.2g
Valittu annoskoko9g17kcal1g1.5g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.5g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g187kcal11g16.5g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657