Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.2g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 800.7g2.7kcal0.5g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.4g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.1g3.7kcal0g0g0.4g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g31kcal2g0g2.6g0.2g
Valittu annoskoko9g15kcal1g0g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.5g0g0.7g0.1g
Arvot/100g100g169kcal11g0g14.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107