Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow1.6g1.6kcal0.4g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.1g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokakerma Valio 5%0.9g0.5kcal0g0g0g0g
Sokeri0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g4.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Rypsiöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g16kcal1.2g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko9g8kcal0.6g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g86kcal6.6g4.4g2.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752