Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g2.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Katkarapu 1.8g1.3kcal0.3g0g0g0g
Herne 0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Spagetti 3.4g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g30kcal1.2g5g0.2g0.2g
Valittu annoskoko9g15kcal0.6g2.5g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.3g1.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g167kcal6.7g27.8g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844