Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g4.1g4.5kcal1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Margariini 80% keskiarvo0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g3.4g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g20kcal2.2g0.4g1.2g0g
Valittu annoskoko9g10kcal1.1g0.2g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.6g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g112kcal12.1g2.2g6.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486