Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.3g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 0.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Puolukka 1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Canderel makeutusjauhe0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g6kcal0.2g1g0g0.2g
Valittu annoskoko9g3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g31kcal1.1g5.6g0g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315