Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%4.7g8kcal0.9g0g0.5g0g
Ranskankerma Valio1.2g3.3kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g1g1.5kcal0g0g0.1g0g
Pekoni Pirkka1.1g3.2kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g33kcal2.2g0.2g2.4g0g
Valittu annoskoko9g16kcal1.1g0.1g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.6g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g177kcal12g1.1g13g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161