Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 5.9g4.2kcal0.1g0.8g0g0.1g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)0.9g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Aurajuusto0.3g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%0.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 0.3g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%1.5g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g20kcal1.2g1.8g0.8g0.2g
Valittu annoskoko9g10kcal0.6g0.9g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g112kcal6.6g9.9g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089