Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi4.4g4.9kcal1g0g0.1g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g0.7g0.9kcal0g0g0.1g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 0.3g0.6kcal0g0g0.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti1g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pasta, Torino ruispasta plus2.4g7.8kcal0.3g1.5g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g33kcal2.6g3.4g1g0.6g
Valittu annoskoko9g16kcal1.3g1.7g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.7g0.9g0.3g0.2g
Arvot/100g100g182kcal14.4g18.9g5.6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208