Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.9g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, keitetty, suolaa 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli, paistettu 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pavut tomaattikastikkeessa1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g10kcal0.4g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko9g5kcal0.2g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g54kcal2.2g4.4g2.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277