Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g4.2g7.1kcal0.8g0g0.4g0g
Kesäkurpitsa, tuore1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl0.5g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g20kcal1.6g0.2g1.2g0g
Valittu annoskoko9g10kcal0.8g0.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g107kcal8.7g1.1g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822