Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus0.4g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa2g2.6kcal0.4g0g0.1g0g
Valio fraiche 5%0.6g0.6kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1.3g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)0.3g0.8kcal0.1g0g0g0g
Ketsuppi, Felix0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)4.2g5.5kcal0.5g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g27kcal2.2g6.4g0.8g0g
Valittu annoskoko9g13kcal1.1g3.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.6g1.6g0.2g0g
Arvot/100g100g148kcal12.2g35.6g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821