Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 3.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.1g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%1.4g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g7kcal0.2g0.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko9g4kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g40kcal1.1g3.3g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157204