Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g0.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Riisi tumma 0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Tattarisuurimo / -jauho 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Hirssisuurimo / -jauho 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g9kcal0.2g1.6g0g0g
Valittu annoskoko9g5kcal0.1g0.8g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.4g0g0g
Arvot/100g100g51kcal1.1g8.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241