Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss2.9g2.2kcal0g0.5g0g0g
Karjalanpaisti atria 700g2.7g4.4kcal0.5g0g0.3g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevytkerma0.8g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%0.8g0.7kcal0g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g18kcal1g1.2g1g0g
Valittu annoskoko9g9kcal0.5g0.6g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g100kcal5.4g6.5g5.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920