Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.3g3.9kcal0.4g0g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g2.5g1.4kcal0g0.2g0.1g0g
Vesi0.6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g1.2g2kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g16kcal0.8g0.8g1g0g
Valittu annoskoko9g8kcal0.4g0.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g85kcal4.3g4.3g5.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348