Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu3.5g7.7kcal0.3g0.2g0.6g0g
Ketsuppi, Felix0.3g0.2kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka1.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio2.2g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)1.8g4.6kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g30kcal1.6g1.2g2g0g
Valittu annoskoko9g15kcal0.8g0.6g1g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.4g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g160kcal8.6g6.5g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493