Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee7.8g15kcal1.5g0g1.1g0g
Rypsiöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g41kcal3g0g3.4g0g
Valittu annoskoko9g21kcal1.5g0g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.8g0g0.9g0g
Arvot/100g100g225kcal16.3g0g18.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603