Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)2.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g10kcal0g1g0.6g0.2g
Valittu annoskoko9g5kcal0g0.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g54kcal0g5.5g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174