Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 4.1g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2.9g11kcal0g2.9g0g0g
Suklaa tumma 1.8g9kcal0.1g0.9g0.5g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g45kcal0.2g8.2g1g0.4g
Valittu annoskoko9g22kcal0.1g4.1g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.1g2.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g241kcal1.1g44.1g5.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914