Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.2g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)1.6g4.3kcal0.2g0g0.4g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste0.8g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g40kcal1.4g1.2g2.8g0g
Valittu annoskoko9g20kcal0.7g0.6g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.4g0.3g0.7g0g
Arvot/100g100g211kcal7.4g6.4g14.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100