Kermainen bulgurimaksa-risotto

Käsittele maksa ja pilko sopivan pieniksi paloiksi, ruskista pannulla kauniin väriseksi ja kypsäksi sekä mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää tilkka öljyä ja sulata siihen kasvisliemikuutio, lisää pilkotut ja sulat kasvikset sekaan.

Kun olet hetken näitä kuumentanut, lisää kerma ja mausta sopivaksi mm. suolalla ja pippurilla.

Käännä levy pienelle, lisää bulgurivehnä ja sekoita se kermaan niin, että kerma peittää ihan kaikki mitä pannulta löytyy ja laita kansi päälle, anna hautua n. 15-20 minuuttia välillä sekottaen tai kunnes bulguri on kypsää.

Nam!

Huom! Bulgurin voi vaihtaa myös riisiin tai tattarisuurimoihin!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 594 grammaa

Zigzag
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa naudan 2.1g2.7kcal0.4g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Parsakaali pakaste Rainbow2.1g0.4kcal0.1g0g0g0.1g
Kukkakaali, pakaste, Apetit2.1g0.4kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.1g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Bulgur-vehnä (Gogreen), annos 40g0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g18kcal1.2g1.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko9g9kcal0.6g0.7g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g97kcal6.4g7.4g3.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135097