Perunakakku

Keitä perunat ja muussaa muusiksi, lisää pilkotut sipulit, kinkut, persilja, kananmunat, juustoraaste ja mausteet ja laita voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista 200 C asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 4.7g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Kananmuna, keitetty 1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%0.9g1.5kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g0.9g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Palvikinkku, ohuen ohut, 7g viipale (Atria), annos 7g0.9g0.9kcal0.2g0g0g0g
Korppujauho 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g23kcal1.4g1.4g1g0g
Valittu annoskoko9g12kcal0.7g0.7g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.4g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g126kcal7.7g7.7g5.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152576