Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Auringonkukansiemen 0.9g5.6kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Kurpitsansiemenet, kuivattu0.7g3.6kcal0.2g0.1g0.3g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.3g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Kaurahiutale 0.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi3.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g51kcal2g6g2g0.4g
Valittu annoskoko9g25kcal1g3g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g13kcal0.5g1.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g273kcal10.8g32.3g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335316