Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha 10%2.1g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g12kcal0.8g1g0.4g0g
Valittu annoskoko9g6kcal0.4g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g65kcal4.3g5.4g2.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329160