Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4.2g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 3.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)1.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g10kcal0.2g1.8g0g0.2g
Valittu annoskoko9g5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.5g0g0.1g
Arvot/100g100g52kcal1.1g9.7g0g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305