Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.7g3.9kcal0g0g0.4g0g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Grahamjauho 0.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Mustikka metsä- 2.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g0.6g0.7kcal0g0g0.1g0g
Rahka Milbona1.5g1kcal0.2g0.1g0g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g35kcal1.2g4.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko9g18kcal0.6g2.2g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.3g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g192kcal6.5g23.9g6.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163