Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 1.9g3.7kcal0g0g0.4g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu, rainbow2.8g2.8kcal0.6g0g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1.6g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g0.5g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g20kcal1.2g0.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko9g10kcal0.6g0.3g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g109kcal6.4g3.2g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430