Jauhelihamureke ala Mama (vähähiilarinen)

Sekoittele ensin kananmuna veden ja mausteiden kanssa sekä sulatetut suppilovahverot.

Lisää soijajauho, sekoita ja anna turvota/vetäytyä jonkin aikaa n. 15 minuuttia.

Lopuksi lisää jauheliha ja vaivaa taikina.

Jaa taikina kahteen osaa uunipellille kahdeksi pitkulaisen limpun malliseksi pötkylöksi kylmällä vedellä kostutetuin käsin.

Uuni 175 ja aika n. 45-60minuuttia.

Maustemääriä voi suurentaa ja mausteita lisätä oman makutottumuksen mukaan ja tuoreet mausteet antavat voimakkaamman maun kuin jauhe ja purkkiversiot.

Jos en käytä sieniä teen aina itse voimakkaammin maustetun version ainakin sipulilla lisättynä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 5.9g13kcal1g0g1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen0.4g1.6kcal0.2g0.2g0g0.1g
Spice Up, Makea Chilikastike, annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g35kcal2.8g0.4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko9g17kcal1.4g0.2g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.7g0.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g184kcal14.9g2.1g12.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116683