Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1.6g0.9kcal0g0.1g0g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g0.8g2kcal0.1g0g0.2g0g
Tomaattimurska 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g18kcal1.4g0.6g1g0.2g
Valittu annoskoko9g9kcal0.7g0.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g98kcal7.4g3.2g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570