Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g3.8g9kcal0.4g0.3g0.7g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2.5g4.1kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g33kcal1.2g1.2g2.6g0g
Valittu annoskoko9g16kcal0.6g0.6g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.3g0.3g0.7g0g
Arvot/100g100g176kcal6.5g6.5g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523