Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)4.7g11kcal0.4g2.3g0.1g0.1g
Pesto (Pirkka)0.2g0.9kcal0g0g0.1g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g0.6g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g29kcal1g4.8g0.6g0.4g
Valittu annoskoko9g15kcal0.5g2.4g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.3g1.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g154kcal5.3g25.5g3.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484