Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 3.8g1.7kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.6g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 2.7g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g21kcal0.8g2.4g0.6g0.4g
Valittu annoskoko9g11kcal0.4g1.2g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g113kcal4.3g12.9g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807