Gluteenittomat riisipiirakat

Keitä riisipuuro jo edellisenä iltana jotta se ehtii jäähtyä.

Kun alat leipoa piirakoita, lisää puuroon 1 kananmuna.

KUORI
Mittaa kylmä vesi astiaan (2dl).

Lisää veteen psyllium (1tl) ja merisuola (1tl).

Anna psylliumin pehmetä hetki.

Lisää sitten tattarijauhot (200g n. 3dl).

Leivo kiinteäksi palloksi.

Nyt kuoritaikina on valmis leivottavaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Hanska1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, rainbow0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Maito,kevyt (valio) 100g6.6g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Tattarijauho hieno (Keskisenmylly), annos 75g0.9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g17kcal0.8g2.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko10g9kcal0.4g1.4g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Arvot/100g100g91kcal4.2g14.7g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380157