Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g1g0.2kcal0g0g0g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)1.5g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g1.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kurkku 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.1g0kcal0g0g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g16kcal0.8g0.6g1g0g
Valittu annoskoko10g8kcal0.4g0.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g84kcal4.2g3.2g5.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242308