Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)2.7g6.1kcal0.5g0g0.5g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)2.6g1.2kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi1.3g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g2g6.6kcal0.3g1.3g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g29kcal1.6g3.2g1.2g0.4g
Valittu annoskoko9g14kcal0.8g1.6g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.4g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g155kcal8.6g17.2g6.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786