Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g5.4g2.2kcal0g0.6g0g0g
Kaurahiutale 0.4g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)1.4g4.9kcal0.2g1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.3kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g35kcal1g6.2g0.6g0.4g
Valittu annoskoko9g17kcal0.5g3.1g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.3g1.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g184kcal5.3g33g3.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316844