Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 2g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti, tuore1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 2.6g5kcal0.7g0g0.2g0g
Kurkku, tuore1.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g17kcal1.8g0.2g0.8g0g
Valittu annoskoko9g9kcal0.9g0.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.5g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g92kcal9.6g1.1g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421751