Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Tomaatti 1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus0.8g1.1kcal0g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa7g1.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g7kcal0g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko10g3kcal0g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g36kcal0g3.2g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281