Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino1.3g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 1.6g2.3kcal0.2g0.3g0g0.1g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g2g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1.4g1.4kcal0g0.2g0g0g
Raejuusto, Milbona, Lidl1.6g1.4kcal0.2g0g0g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g28kcal1.8g2.6g0.8g0.4g
Valittu annoskoko10g14kcal0.9g1.3g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.5g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g143kcal9.3g13.4g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347