Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g1.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g3.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Marja keskiarvo 3.1g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g17kcal0.2g3.2g0g0.6g
Valittu annoskoko9g9kcal0.1g1.6g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.1g0.8g0g0.2g
Arvot/100g100g92kcal1.1g17g0g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483