Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g0.7g4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Voi 60% rasvaa 0.5g2.6kcal0g0g0.3g0g
Liivatelehti, gelatiini2.7g10kcal2.3g0g0g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g0.1g0kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa0.7g3.8kcal0.1g0.3g0.3g0.1g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g0.7g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g1.4g3.5kcal0.1g0g0.3g0g
Makeutusjauhe, Pirkka0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl2g7.4kcal0g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g74kcal5.4g2.6g4.6g0.2g
Valittu annoskoko10g37kcal2.7g1.3g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g19kcal1.4g0.7g1.2g0.1g
Arvot/100g100g388kcal28.4g13.7g24.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237190