Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.4g7.3kcal0.8g0g0.4g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g4.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Ketsuppi, meira0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g20kcal1.8g1.4g0.8g0g
Valittu annoskoko10g10kcal0.9g0.7g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.5g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g107kcal9.5g7.4g4.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306365