Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g3.5g12kcal0.4g2.5g0.1g0.1g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g2.3g4.2kcal0.4g0.5g0.1g1g
Rypsiöljy rainbow0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g45kcal1.8g6.2g1.6g2.2g
Valittu annoskoko9g22kcal0.9g3.1g0.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.5g1.6g0.4g0.6g
Arvot/100g100g237kcal9.6g33g8.5g11.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330