Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g0.8g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl3.9g14kcal0.5g2.5g0.1g0.2g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g0.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g38kcal1.4g6.6g0.6g0.8g
Valittu annoskoko10g19kcal0.7g3.3g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.4g1.7g0.2g0.2g
Arvot/100g100g202kcal7.4g34.7g3.2g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910