Vaniljamuffari

Muna ja sokeri vaahdoksi
kuivat aineet ja sula rasva vuorotellen sekoitetaan joukkoon
jaetaan muffinsivuokiin
vaniljakreeme tehdään erikseen, sitä teelusikallinen upotetaan puoliksi muffinin sisään
paistetaan 225°c/10-15min.

n.24kpl

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 970 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 1.5g5.9kcal0g1.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)1g7kcal0g0g0.8g0g
Vesi1.5g0kcal0g0g0g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g56kcal1.2g7.8g2g0.2g
Valittu annoskoko9g28kcal0.6g3.9g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal0.3g2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g296kcal6.4g41.5g10.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202047